+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Orientare profesionala

Portalul susţine dezvoltarea profesională continuă a medicilor şi a studenţilor, prezentând toate oportunităţile de studiu – burse, opţiuni privind studii universitare, studii postuniversitare, studii doctorale şi postdoctorale. Mai mult, secţiunea special creată pentru studenţi oferă orientare şcolară şi profesională învederea alegerii unei specializări concordante aptitudinilor fiecăruia.

studentiAți lucrat vara aceasta în străinătate? Sau poate plănuiți în viitor să lucrați în străinătate? Atunci nu uitați să vă interesați dacă ați plătit în plus impozitul pe venit.

Aproape toate persoanele care merg la muncă în străinătate vor plăti în plus impozitul, deoarece angajatorii nu știu cum să aplice rata de impozitare. Este bine să aplicați pentru o restituire, deoarece aceasta se poate ridica la o medie de 2420 RON.
Citeşte mai mult...
     

PA047809Conf. univ. dr. Florin Filipoiu, unul dintre cei mai îndrăgiți profesori ai UMF "Carol Davila" din București și șeful Catedrei de Anatomie a ținut în prima săptămână a anului universitar 2012 – 2013, un curs festiv la care au participat bobocii. Amfiteatrul Mare al Facultății de Medicină Generală a devenit astfel neîncăpător.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP