+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 09 Februarie 2012 00:16

Explore Medicine TV vă prezintă cazul unui prematur cu greutate mică la naștere asupra căruia a fost aplicată tehnica gavajului orogastric. Alimentația enterală prin gavaj este recomandată la nou-născuții cu vârstă gestațională mai mică de 34 săptămâni, deoarece sub aceasta perioadă nu este încă instalat reflexul de supt nutritiv și nici coordonarea supt-inghițit-respirat. Se recomandă să fie inițiată numai în cazul unui tub digestiv funcțional, adică, din punct de vedere clinic, atunci când abdomenul este suplu, depresibil, fără distensie, cu zgomote intestinale prezente.

 

Pentru a urmări pașii care trebui respectați în procedura de gavaj orogastric, vă invităm să vizionați un material video didactic, marca Explore Medicine TV, realizat în cadrul Institutului pentru ocrotirea mamei și copilului "Alfred Rusescu" de către o echipă medicală formată din Prof. Univ. Dr. Silvia Stoicescu și asis. Valeria Anton.

 

Atenție! Acesta este un material didactic video cu conținut medical explicit! Materialul didactic video realizat de Explore Medicine TV poate fi vizualizat prin înregistrarea dumneavoastră pe site și efectuarea plății aferentă acestuia. Costul vizionării filmului dedicat tehnicii gavajului orogastric este de 10 credite.

 

 

Video operatie Tehnica gavajului - Prof. Stoicescu

 abordare

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP