+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 09 Februarie 2012 00:16

13 proteza_sold

Protezare totală de șold este o intervenție chirurgicală care constă în îndepărtarea suprafețelor articulare și montarea la nivelul articulațiilor a unor suprafețe sintetice care sunt făcute dintr-un aliaj inoxidabil special.

 În materialul didactic video pe care îl veți urmări în continuare, Explore Medicine TV prezintă cazul unui pacient în vârstă de 71 de ani, care suferă de coxartroză pe partea dreaptă. Pentru restabilirea funcției șoldului, s-a practicat o protezare totală de șold.

Protezarea totală de șold a fost realizată la Spitalul Universitar de Urgență din București, de o echipă condusă de conf. univ. dr. Radu Rădulescu, , materialul didactic video fiind dublat cu explicații pentru fiecare timp operator.

 

Atenție! Acesta este un material didactic video cu conținut medical explicit! Materialul didactic video realizat de Explore Medicine TV poate fi vizualizat prin înregistrarea dumneavoastră pe site și efectuarea plății aferentă acestuia. Costul vizionării filmului dedicat limfadenectomiei este de 15 credite.

 

Video aici- Protezarea totală de șold

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP