+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 09 Februarie 2012 00:16

398757841 295

Cura chirurgicala a herniei ombilicale – defect parieto-abdominal complex

Defectul parieto-abdominal sau altfel spus hernia ombilicală și hernia epigastrică asociate cu diastazis al drepților abdominali este o afecțiune care provoacă dureri la nivelul ombilicului și pe linia mediană supraombilical.

 

În materialul didactic video pe care îl veți urmări în continuare, Explore Medicine TV prezintă cazul unui pacient în vârstă de 60 de ani care are defectul parieto-abdominal complex și antecedente personale patologice: hernie de disc lombară operată, displazie de șold operată, la care s-a detectat la inspecția în ortostatism protruzia unui sac herniar ombilical și a unuia situat cranial pe linia albă, ambele reductibile. Pentru corectare, s-a practicat cura chirurgicală a herniei ombilicale.

Cura chirurgicală a herniei ombilicale a fost realizată la Spitalul Universitar de Urgență din București de o echipă condusă de conf. univ. dr. Ion Daniel, materialul didactic video fiind dublat cu explicații pentru fiecare timp operator.

Atenție! Acesta este un material didactic video cu conținut medical explicit! Materialul didactic video realizat de Explore Medicine TV poate fi vizualizat prin înregistrarea dumneavoastră pe site și efectuarea plății aferentă acestuia. Costul vizionării filmului dedicat limfadenectomiei este de 15 credite.

 

Vezi video - Chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile

 

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP