+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Istoria medicinei

Pentru că înainte de a începe o carieră medicală este absolut necesar să cunoaștem originile și evoluția medicinei, secțiunea Istoria Medicinei a portalului Explore Medicine TV își propune să facă o incursiune în istorie pentru a afla care au fost momentele cheie în dezvoltarea medicinei și evenimentele care au marcat medicina pentru totdeauna.


NLMNLM11101435432174815Medicina legală este disciplina medicală, care se ocupă de inspectarea cauzelor medical-biologice, care au dus la vătămarea sau decesul unei persoane, slujind astfel justiția.

Citeşte mai mult...
 

istoria medicineiIstoria medicinei este o arie de studiu care își îndreaptă atenția atât spre evoluția medicinei ca știință, cât și asupra diverselor personalități care au contribuit la dezvoltarea acesteia.

 

Citeşte mai mult...
 

urologieUrologia își are originile în inima Europei, unde specialiștii români din domeniu s-au format, au lucrat și au publicat alături de contemporanii lor din țările avansate ale Europei. Dintre aceștia, este important să-i amintim pe Dimitrie Gerota, Thoma Ionescu, Gheorghe Marinescu, Nicolae Hortolomei, Nicolae Turnescu, Gheorghe Assaky, Petre Herescu, Iancu Jianu, Theodor Burghele și mulți alții, care merită un respect deosebit pentru contribuția lor la istoria urologiei.

Citeşte mai mult...
 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap