+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Ghid analize medicale

V-ați uitat de multe ori peste analizele medicale, fără să înțelegeți ce înseamnă fiecare valoare și cum vă poate afecta sănătatea? Dacă da, atunci acum nu mai aveți această problemă. Vă oferim în continuare un ghid de analize medicale care vă va facilita înțelegerea și formarea unei opinii în legătură cu starea dumneavoastră de sănătate, chiar înainte de merge la medic.

analize de_sange_4Fosfataza acidă prostatică este reprezentată de acele fosfataze cu ph optim de activitate între 4,5-4,9. Acțiunea optimă a fosfatazei acide prostatice este la ph 4,6.

Citeşte mai mult...
 

eprubeta sangeColinesteraza este o substanță care se găsește în terminațiile nervoase, în hematii și în hepatocite, adică în celulele ficatului. Rolul colinesterazei este diferit în funcție de localizare.

Citeşte mai mult...
 

test sangeColesterolul seric este un derivat prezent într-o serie de grăsimi, mușchi sau în țesutul nervos. Prezența colesterolului în sânge definește colesterolemia.

Citeşte mai mult...
 

analize medicale_laborator2Clorul seric se găsește în organism, de cele mai multe ori, alături de sodiu, fiind prezent sub forma clorurii de sodiu. Clorul reprezintă circa 0,5% din greutatea corpului, contribuind la formarea oaselor, dinților și tendoanelor și, de asemenea, are un rol foarte important în procesul de digestie.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP