+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

cfsmr logoCamera Federativă a Sindicatelor Medicilor din România organizează pe data de 27 octombrie 2017, conferinţa de presă cu tema “Sistemul sanitar românesc – între legislaţia Europeană şi realităţile interne” - (Analiza FEMS - federaţia europeană a medicilor salariaţi şi solicitările către toate guvernele UE, pentru armonizarea sistemelor de sănătate şi stoparea fenomenului migraţiei), manifestare ce se va desfăşura în intervalul orar 12:00 – 14:00, la sediul CNS “Cartel Alfa” de pe Str. Lipscani nr. 53 ( centrul vechi ).

Citeşte mai mult...
 

Viroze sezon receSezonul toamnă-iarnă este unul sensibil pentru foarte multe persoane și asta deoarece suntem predispuși la diverse viroze și afecțiuni. Mai mult decât atât, pe fondul manifestării fenomenului de burnout, întâlnit tot mai des la persoanele active, sistemul imunitar are de suferit și nu ne ajută în combaterea acestor probleme.

Citeşte mai mult...
 

Igienizare toaletaPentru fiecare dintre noi, baia personală este locul pe care îl preferăm de fiecare dată când vine vorba de igiena noastră sau a celor apropiați. Și asta deoarece ne asigurăm că este tot timpul curată și nu ne expunem diverselor riscuri dintr-o toaletă publică.

Citeşte mai mult...
 

congresul pentru studenti si tineri mediciNeuropatia diabetică afectează peste două treimi din persoanele cu diabet zaharat din România, fiind principalul factor de risc pentru apariția ulcerațiilor la nivelul picioarelor, cele care, în cazuri severe, pot conduce la amputații.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 9 din 139

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP