+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

ScreenHunter 02 Oct. 24 11.06Societatea Română de Psihologie Experimentală Aplicată alături de Universitatea Bucureşti şi Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei organizează, cea de-a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale, cu tema "Psihologia şi realităţile lumii contemporane"-PSIWORLD, care va avea loc în perioada 27-30.10.2011, în Bucureşti, la sediul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei.

 

Citeşte mai mult...
 

 

Explore-Medicine-TVSub sloganul „A step forward in medical education", Explore Medicine TV - primul şi cel mai complex portal de educaţie medicală video de pe piaţa naţională şi internaţională din domeniu, a fost lansat în data de 4 noiembrie 2010 în Sala de Consiliu a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP