+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 07 Decembrie 2012 12:21

doina-plescaProf. Dr. Doina Anca Pleşca, decanul Facultăţii de Medicină U.M.F. "Carol Davila" a fost distinsă cu un premiu în cadrul Galei Sănătăţii, ediţia a IV-a, eveniment ce a avut loc pe data de 5 decembrie 2012, la Palatul Parlamentului.

 

Premiul "Pasiune şi devotament" a fost decernat doamnei Prof. Dr. Doina Anca Pleşca, medalia fiindu-i conferită de domnul Prof. Dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Premiul a fost acordat pentru pasiunea pe care doamna decan o poartă pentru medicină, pasiune ce a dezvoltat-o încă din perioada liceului, la sfârșitul căruia a ales să urmeze cursurile unei prestigioase facultăți din cadrul Institutul de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, unde a absolvit ca șefă de promoție.

De asemenea, Prof. Dr. Doina Anca Pleşca a fost premiată şi pentru implicarea în numeroase organizații medicale, unde şi-a adus aportul în calitate de membru sau chiar vicepreședinte. Câştigătoarea acestui premiu a fost întotdeauna atrasă de copii și de îngrijirea acestora, dar nu s-a oprit aici, ci a continuat să își dedice viața formării altor tineri care vor să devină medici, folosindu-se de abilităţile sale didactice. De aceea, se preocupă în permanenţă de modernizarea procesului de învățământ, a programelor analitice, de îmbunătățirea procesului de pregătire practică a studenților și modernizarea tehnologiei didactice. Toate aceste realizări şi preocupări au condus la câştigarea premiului „Pasiune şi devotament", la Gala Sănătăţii 2012.

Gala Sănătăţii, manifestare organizată de Sănătatea Media Group în parteneriat cu Primăria Sectorului 5, a premiat şi anul acesta cele mai deosebite realizări din domeniul medical, răsplătind activitatea de excepţie a managerilor, a societăţilor medicale, asociaţilor de pacienţi, profesorilor, jurnaliştilor şi societăţilor studenţeşti.

 

Divizia de PR&COMUNICARE

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila"

031.418.04.08

0752.231.573

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.umf.ro

 

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP