+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

simona maria vladicaDESCRIEREA EVENIMENTULUI

Alienarea parentală ca formă de abuz emoțional asupra minorilor când părinții se despart - noțiuni teoretice și abordări practice

Citeşte mai mult...
 

Cristina ChiriacCristina CHIRIAC, președinte CONAF: “Femeile trebuie promovate și în cadrul companiilor de stat, după modelul din privat, pentru poziții de top management și ca membri în consiliile de administrație.”

Citeşte mai mult...
 
suplimente iarna copiiÎn sezonul rece, aportul de vitamine este mai redus și, tocmai de aceea, trebuie să ascultăm sfaturile medicilor, astfel încât să fim cât mai bine apărați de virusuri, bacterii sau infecții.
Citeşte mai mult...
 

Foto1Conf. Dr. Carmen Orban, unul dintre medicii și managerii reputați ai domeniului medical, se alătură echipei manageriale a Grupului Monza România.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 139

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP