+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica se adresează întregului corp medical, și în special studenților la medicină, rezidenţilor și medicilor specialişti, pentru a le oferi tot suportul didactic structurat conform nivelului de pregătire şi de înţelegere al fiecărei categorii de utilizatori. Toţi cei interesaţi pot beneficia de materiale didactice video, concepute pentru fiecare afecţiune în parte.

Vizionarea materialelor didactice se poate face numai după înregistrarea dumneavoastră pe site și achiziționarea unui pachet Explore Medicine TV.

Pachete Explore Medicine TV:

- Basic 15 credite / 5 euro;

- Bronze 35 credite/10 euro;

- Silver 110 credite/30 euro;

- Gold 150 credite/ 50 euro;

- Platinium 380 credite/ 100 euro;

 

Pachetele se achiziționează în sistem paypal

 

Pentru a cumpara pachetele Explore Medicine TV click aici

LimfadenectomieLimfadenectomia este o intervenție chirurgicală de extirpare a unei mici părți a sistemului limfatic. Scopul acestei intervenții este de a îndepărta pericolul metastazelor ganglionare la pacienții care suferă de una sau mai multe forme de cancer. Mai exact, medicii vor scoate ganglionii și vasele limfatice care drenează organul afectat, precum și țesutul grăsos care le înconjoară.

 

Citeşte mai mult...
 

tiroidectomie totalaTiroidectomia este o procedură chirurgicală delicată de extirpare a unei părți sau a întregii glande tiroide. În timpul intervenției, o atenție deosebită este acordată nervilor recurenți, care au contact cu glanda tiroidă și care sunt responsabili de procesul de vorbire, precum și glandelor paratiroide, care au un rol important în metabolismul fosforului și al calciului.

 

Citeşte mai mult...
 

Hernie ombilicalaExplore Medicine TV vă prezintă cazul cazul unui pacient cu două hernii, tratate chirurgical în același timp operator. Este vorba despre o hernie inghinală oblică externă dreaptă și o hernie ombilicală. Hernia inghinală și hernia ombilicală sunt defecte parietale abdominale, boli de sorginte chirurgicală.

 

Citeşte mai mult...
 

Tumora cerebralaTumorile cerebrale sunt mase expansive intracraniene, care pot provoca diverse deficite neurologice. Aceste pot fi de două feluri: tumori primare ale creierului, care se dezvoltă chiar din celulele creierului și metastaze cerebrale, apărute ca urmare a extinderii cancerului de la alte organe.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

sigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP