+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Ghid analize medicale

V-ați uitat de multe ori peste analizele medicale, fără să înțelegeți ce înseamnă fiecare valoare și cum vă poate afecta sănătatea? Dacă da, atunci acum nu mai aveți această problemă. Vă oferim în continuare un ghid de analize medicale care vă va facilita înțelegerea și formarea unei opinii în legătură cu starea dumneavoastră de sănătate, chiar înainte de merge la medic.

analize in laboratorProteinele serice sunt substanțe complexe formate din aminoacizi. Acest test detecteazǎ suma proteinelor serice circulante, care este influențatǎ atȃt de condițiile fiziologice cȃt și de cele patologice. De obicei, medicul poate recomada acest test pentru a evalua statusul nutrițional și pentru investigarea sindroamelor edematoase.

Citeşte mai mult...
 

analize laborator 2Sideremia se definește drept cantitatea totalǎ de fier din plasmǎ. Aceasta diferǎ ȋn funcție de sexul și vȃrsta pacientului. Cea mai mare parte a fierului din organism se gǎsește ȋn special ȋn hemoglobinǎ și mioglobinǎ.

Citeşte mai mult...
 

analize laboratorSodiul seric este un element al cǎrui rol principal este de a menține constant echilibrul apei la exteriorul celulelor. Ȋn proporție de aproximativ 30% se gǎsește ȋn oase, iar restul ȋn țesuturile moi. Acesta contribuie la buna funcționare a sistemului nervos.

Citeşte mai mult...
 

analize sange 3Antitrombina III este o proteină care ajută la prevenirea şi la reglarea coagulării sângelui. Medicul poate recomanda acest test când pacientul nu răspunde la tratamentul anticoagulant cât şi pentru investigarea unor episoade de tromboză venoasă.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP