+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

FO CJ Premiere DSC 0031 micIn perioada 28-29 iulie evenimentele "Family Olympics" organizate de Asociatia 11even, Dolce Sport si World Vision Romania poposesc simultan la București în Parcul Tineretului – Intrarea Cuțitul de Argint și la Alba Iulia în Parcul din fața Casei Studenților.

Citeşte mai mult...
 

smgÎn cadrul Spitalului de Urgență M.I.R.A. "Prof. Dr. Dimitrie Gerota" din București, Conf. Univ. Dr. Laurențiu Belușică, şeful Secției de Chrirugie Generală, a efectuat o intervenţie chirurgicală pentru tratamentul rupturii de perineu, unei paciente în vârstă de 60 de ani, care suferea de incontinenţă urinară de efort de la vârsta de 23 de ani.

Citeşte mai mult...
 

umf-carol-davilaMiercuri, 25 iulie 2012, a avut loc examenul de admitere pentru toate facultǎțile din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. Examenul a început la ora 9:00 şi s-a desfăşurat în condiţii optime, respectându-se graficul stabilit.

Citeşte mai mult...
 

umf-carol-davilaExamenul de admitere pentru toate facultǎțile din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti va avea loc miercuri, 25 iulie 2012, ȋncepând cu ora 9.00.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 17

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP