+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

EMAIL Imprimare

Calendar evenimente

Eveniment 

Conferinta Nationala a Pacientilor - Bucuresti
Titlu:
Conferinta Nationala a Pacientilor - Bucuresti
Când:
14.06.2012 - 16.06.2012
Unde:
Conferinta -
Categorie:
Dezbateri asupra starii de sanatate a populatiei

Descrierea

Conferinţa Naţională a Pacienţilor, ediţia 2012, se doreşte a fi cel mai important eveniment dedicat informării şi îmbunătăţirii condiţiei pacientului român.

Evenimentul este conceput în manieră interactivă, astfel încât participanţii vor putea adresa întrebări oficialităţilor, medicilor şi specialiştilor invitaţi în calitate de speakeri şi vor putea afla, astfel, în cadrul conferinţei, cele mai bune răspunsuri la problemele cu care se confruntă în calitate de pacienţi.

La Conferinţa Naţională a Pacienţilor vor participa toţi actorii implicaţi în procesul de sănătate din România: reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi, oficialităţi din cadrul Ministerului Sănătăţii, Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Casei O.P.S.N.A.J, Direcţiilor de Sănătate Publică, membri din Comisiile de Sănătate din Camera Deputaţilor şi Senatul României, medici, farmacişti, companii farmaceutice.

 

Detalii accesand:

www.infopacienti.ro

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP