+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

smgSănătatea Media Group organizează în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor şi Colegiul Medicilor din Bucureşti, o conferinţă prilejuită de Ziua Europeană a Medicului, care se va desfăşura pe data de 30 martie 2012, în intervalul orar 13:00 – 17:00, la Palatul Parlamentului.

În cadrul acestei conferinţe, Sănătatea Media Group propune înfiinţarea unei noi instituţii dedicată apărării drepturilor medicilor şi anume Avocatul Medicului.

Avocatul Medicului se doreşte a fi o instituţie autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi demnităţii medicilor în raporturile acestora cu autorităţile publice şi societatea civilă. Activitatea Avocatului Medicului va fi ghidată de principii solide precum dreptatea, echitatea, demnitatea şi solidaritatea.

Sănătatea Media Group îşi doreşte ca prin intermediul acestei instituţii - Avocatul Medicului, să apere demnitatea şi să promoveze drepturile şi interesele medicilor în toate sferele de activitate. Cu ajutorul acestei instituţii se va decide asupra petiţiilor formulate de medici, lezaţi prin încălcarea drepturilor de către autorităţile administraţiei publice sau societatea civilă.

Avocatul Medicului va realiza propuneri legislative menite să apere drepturile medicilor precum şi propuneri privind petiţiile formulate şi va verifica stadiul de rezolvare a acestora şi repunerea în drepturi a petiţionarilor.

La eveniment vor participa reprezentanţi la cel mai înalt nivel ai: Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor, Colegiului Medicilor din Bucureşti, precum şi Colegiului Medicilor din ţară.

De asemenea, evenimentul va fi unul interactiv, în cadrul căruia vor fi dezbătute problemele stringente cu care se confruntă astăzi medicii din România. Alături de autoritățile prezente, vom încerca să găsim soluții viabile pentru îmbunătățirea statutului medicului român.

Într-o perioadă în care profesia de medic este din ce în ce mai puțin apreciată de autorități și societatea civilă, se impune crearea unei instituții care să lupte pentru drepturile și libertățile acestei nobile meserii.

 

 

Divizia de Comunicare&PR

SĂNĂTATEA MEDIA GROUP

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0730.600.094, 0752.231.577

Share

sigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP