+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli


coccidioidomicozaFebra Valley
este o infecție fungică cauzată de organismele Coccidioides. Boala cauzează febră, dureri toracice și tuse, printre alte simptome.

Două tipuri de Coccidioides sunt cele care declanșează febra Valley. Aceste ciuperci se numesc Coccidioides immitis sau Coccidioides posadasii și se găsesc în zonele cu ierni blânde și veri foarte călduroase, de exemplu,  în deşert. 

Citeşte mai mult...
 

chinese-restaurant-syndromeSindromul restaurantului chinezesc este o serie de simptome pe care unele persoane le-au manifestat după ce au consumat mâncare chinezească. Se speculează că, pentru acest sindrom, de vină este monoglutamatul de sodiu, însă nu există dovezi clare că afecțiunea este declanșată de această substanță.

Citeşte mai mult...
 

digeorge-syndrome-9-800Sindromul DiGeorge este cauzat de o modificare a cromozomului 22, ceea ce face ca fata, pieptul si gatul copilului sa nu se dezvolte complet. Afecțiunile medicale asociate cu sindromul DiGeorge includ defecte cardiace, sistem imunitar scăzut, palatoschizis, complicații din cauza calciului scăzut și retard comportamental și emoțional.

Citeşte mai mult...
 

colesterol-bun-rauColesterolul este o substanță ceroasă care se găsește în grăsimile (lipidele) din sânge. Cu toate că organismul uman are nevoie de colesterol pentru a continua construirea de celule sănătoase, având valori crescute ale colesterolului poate crește riscul bolilor de inimă.

Citeşte mai mult...
 

esofag-barrettÎn cazul esofagului Barrett, țesutul tubului care face legătura între gură și stomac este înlocuit de un țesut similar cu mucoasa intestinală. Sunt diagnosticați cu această afecțiune în special persoanele care suferă de reflux gastroesofagian.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 7 din 82

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP