+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli

scoliozaScolioza este cea mai frecventă  afecțiune întâlnită la nivelul coloanei vertebrale.  Scolioza este o deformare fiziologică a coloanei vertebrale. În mod obişnuit, scolioza nu este vizibilă cu ochiul liber.Diagnosticul scoliozei apare atunci când există două anomalii principale ale coloanei vertebrale:

Citeşte mai mult...
 

bicarbonat de sodiuBicarbonatul de sodiu este un produs gospodăresc pe care majoritatea femeilor îl folosesc în special la prăjituri. Ceea ce nu ştiu însă este că bicarbonatul de sodiu este o adevărată comoară atunci când vine vorba de tratarea a numeroase afecţiuni.

 

Citeşte mai mult...
 

hepatita autoimunaHepatita autoimună este o inflamație a ficatului care apare atunci când sistemul imunitar atacă acest organ. Deși cauzele hepatitei autoimune nu sunt încă foarte clase, anumite boli, toxinele și drogurile pot declanșa hepatita la persoanele susceptibile, în special la femei.

Citeşte mai mult...
 

gaucherBoala Gaucher  este o boală genetica rară. Acest tip de afecțiuni sunt cunoscute şi sub denumirea de boli lizozomale. Semnele şi simptomele bolii Gaucher sunt frecvent aceleași cu simptomele altor boli, de aceea, diagnosticarea poate avea loc destul de târziu, după ce boala a avansat foarte mult.

Citeşte mai mult...
 

reumatismFebra reumatică este o boală inflamatorie care poate surveni ca o complicație în urma unei infecţii streptococice tratate  necorespunzător. Aceasta apare frecvent la copiii între 5 și 15 ani și poate cauza probleme gravă la inimă, ducând chiar la atac de cord.

Tratamentul administrat la timp poate micşoara ţesutul deteriorat ca urmare a inflamaţiei. De asemenea, reduce durerea şi simptomele şi previne reapariţia febrei reumatice.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 82

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP