+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli

wrinklesRidurile sunt o parte naturală a procesului de îmbătrânire și apar cu precădere pe pielea expusă la soare, cum sunt fața, gâtul, mâinile și antebrațele.

Deși genetica determina în mare parte structura pielii și textura acesteia, expunerea la soare este o cauză majoră pentru apariția ridurilor, în special la persoanele cu pielea alba. Alți factori, cum ar fi poluarea și fumatul, contribuie de asemenea la ridarea pielii.

Citeşte mai mult...
 

depression 01Depresia este o tulburare de dispoziţie care provoacă o senzație persistentă de tristețe și pierderea interesului față de viață. Această boală afectează modul în care te simţi, te comporți, gândești si poate duce la o varietate de probleme emoţionale si fizice. Este posibil ca persoanele afectate să aibă probleme în a desfășura activitățile normale de zi cu zi și să le dea senzația că viața nu merită trăită.

Citeşte mai mult...
 

afp20140101p37 f2Sindromul Noonan este o afecțiune genetică care împiedică dezvoltarea normală a diferitelor părți ale corpului. O persoană poate fi afectată de sindromul Noonan în diverse moduri. Această afecțiune se manifestă prin caracteristici faciale neobișnuite, statură mică, defecte cardiace, alte probleme fizice și posibilele întârzieri in dezvoltare.

Citeşte mai mult...
 

AlcoholIntolerance2Intoleranța la alcool poate provoca reacții imediate, neplăcute, după ce a fost consumat alcool. Cele mai frecvente semne și simptome de intoleranță la alcool sunt nasul înfundat și înroșirea pielii. Intoleranța la alcool este cauzată de o boală genetică în care organismul este incapabil de a descompune alcool. Singura modalitate de a preveni reacțiile declanșate de intoleranța la alcool este de a se evita alcoolul.

Citeşte mai mult...
 

78607455Alergia la lapte este una din cele mai frecvente alergii care se manifestă la copii. Această alergie este un răspuns anormal al sistemului imun la lapte și produsele care conțin lapte. De obicei, reacțiile alergice sunt produse de laptele de vacă, dar și laptele de oaie, capră și alte mamifere pot provoca alergii.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 82

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP