+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Oftalmologie

astigmatismAstigmatismul este o afecțiune destul de des ȋntȃlnitǎ, care poate provoca o vedere neclară. Astigmatismul apare atunci cȃnd suprafața frontalǎ a ochiului (corneea) este curbatǎ ȋntr-un mod anormal.

Citeşte mai mult...
 

 


cataractaCataracta reprezintă modificarea clarității aparută la nivelul cristalinului, care blochează trecerea fasciculului luminos către retină. Retina transformă lumina într-un semnal neurologic pe care creierul îl interpretează ca vedere. Dezvoltarea cataractei este, de obicei, un proces treptat apărut ca urmare a îmbătrânirii normale, însă, în unele cazuri boala poate avansa rapid.

Citeşte mai mult...
 

conjunctivitaConjunctivita este o inflamaţie a mucoasei pleoapelor (ţesutul subţire situat pe faţa posterioară a pleoapelor cu rol în apărarea şi menţinerea umedă a globului ocular). În general, conjunctivita are o evoluţie previzibilă, iar inflamaţia apare de obicei în câteva zile.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP