+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Oftalmologie

statul-la-calculatorOrele prelungite în faţa calculatorului afectează sănătatea iar acest lucru este dovedit  deja de mulţi ani. Cu cât munca pe care o avem depinde mai mult de statul la calculator, cu atât suntem mai afectaţi, iar problema se acutizează o dată cu trecerea timpului.
Citeşte mai mult...
 

prezbiopiaPrezbiopia reprezintǎ pierderea treptată a capacității oculare  de a se concentra în mod activ pe obiectele din apropiere. Boala devine sesizabilǎ  la începutul vȃrstei de 40-45 de ani și continuă să se agraveze până în jurul vârstei de 65 de ani.  Un examen oftalmologic de bază poate confirma prezbiopie.
Citeşte mai mult...
 

iritaIrita se definește drept o boalǎ ȋn care inflamația afecteazǎ irisul și corpul ciliar. Afecțiunea poate fi cauzatǎ de diverși factori: de la tulburǎri autoimune, viruși, infecții bacteriene pȃnǎ la leziuni ce afecteazǎ ochii. Irita mai este cunoscutǎ și sub denumirea de uveitǎ anterioarǎ.

Citeşte mai mult...
 

 

ambliopiaAmbliopia este cunoscută şi sub numele de „ochiul leneş", fiind o tulburare de dezvoltare a vederii, în care un ochi nu reuşeşte să ajungă la o acuitate vizuală normală. Această boală debutează atunci când ochiul nu este folosit, astfel încât sistemul vizual nu ajunge să se dezvolte corespunzător.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP