+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Alergii

alergie-cosmeticeDeși scopul cosmeticelor și al produselor de toaletǎ este acela de a face persoane care le utilizeazǎ sǎ se simtǎ mai bine, unii oameni pot experimenta reacții alergice la unele dintre substanțele pe care aceste produse le conțin. Astfel, ȋn timp ce mulți oameni folosesc aceste produse fǎrǎ a avea  probleme, alți oameni experimenteazǎ erupții cutanate și iritații la nivelul pielii.
Citeşte mai mult...
 

intoleranta-lactozaIntoleranța la lactozǎ este o problemă destul de comunǎ, în care sistemul digestiv este incapabil sǎ digere lactoza, zahărul găsit în lapte și ȋn produsele lactate. Deși nu este o afecțiune ce pune ȋn pericol pacientul, intoleranța la lactozǎ poate fi incomodǎ pentru acesta.

Citeşte mai mult...
 

masca oxigenŞocul anafilactic este o reacţie alergică severă, care poate apărea în câteva secunde sau minute de la contactul cu produsul alergen şi poate provoca uneori decesul.

 

Citeşte mai mult...
 

medicamenteMulte medicamente pot provoca reacţii adverse, iar anumite medicamente pot declanşa reacţii alergice. Într-o reacţie alergică, sistemul imunitar acţionează împotriva unui medicament pe care îl identifică drept agent microbian. Organismul produce astfel cantităţi mari de histamină în încercarea de a expulza acel medicament din organism.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP