+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Alergii

AlcoholIntolerance2Intoleranța la alcool poate provoca reacții imediate, neplăcute, după ce a fost consumat alcool. Cele mai frecvente semne și simptome de intoleranță la alcool sunt nasul înfundat și înroșirea pielii. Intoleranța la alcool este cauzată de o boală genetică în care organismul este incapabil de a descompune alcool. Singura modalitate de a preveni reacțiile declanșate de intoleranța la alcool este de a se evita alcoolul.

Citeşte mai mult...
 

78607455Alergia la lapte este una din cele mai frecvente alergii care se manifestă la copii. Această alergie este un răspuns anormal al sistemului imun la lapte și produsele care conțin lapte. De obicei, reacțiile alergice sunt produse de laptele de vacă, dar și laptele de oaie, capră și alte mamifere pot provoca alergii.

Citeşte mai mult...
 

alergie-ouaOul este alimentul care cauzează cele mai frecvente alergii la copii. Alergia apare, de obicei, la câteva minute sau ore după ce oul a fost consumat și se manifestă chiar și la vârste foarte mici. Majoritatea copiilor nu mai sunt alergici atunci când ajung la vârsta adolescenței, însă există și cazuri când cei afectați sunt alergici și la vârsta maturității. Alergia se manifestă printr-o gamă diversă de simptome – de la iritații pe piele, la vomă sau alte probleme digestive.

Citeşte mai mult...
 

alergieRinita alergică, supranumită și „febra fânului”, este una din cele mai frecvente boli. Aceasta poate fi confundată cu răcelile cronice și poate duce la declanșarea altor afecțiuni. Peste 30% din populația lumii este afectată de rinita alergică, majoritatea dintre aceștia fiind copii. Din cauza costului crescut al medicamentelor, sunt cheltuiți aproximativ 3,4 miliarde de dolari la nivel global pentru tratamentul bolii.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP