+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Diabet si boli de nutritie

hipocalcemiaCalciul este un mineral vital pe care organismul nostru ȋl folosește pentru stabilizarea tensiunii arteriale și pentru construirea de oase și dinți puternci. Atunci când nu primește suficient calciu, organismul este mai expus riscului de a dezvolta diferite boli cum ar fi osteoporoza sau hipocalcemia.
Citeşte mai mult...
 

hairZincul este un mineral important și necesar pentru anumite funcții corporale. Unul din rolurile sale este sprijinirea sistemul nostru imunitar, astfel cǎ putem afirma cǎ ne protejeazǎ de agenți patogeni, infecții și boli. Zincul joacă un rol important creșterea și reproducerea celulelor.
Citeşte mai mult...
 

pelagraPelagra este o boalǎ care afecteazǎ sistemul digestiv, pielea și nervii, ce produce dermatite, diaree și tulburari mentale. Cea mai frecventǎ cauzǎ a bolii  este lipsa niacinei. Niacina este de asemenea cunoscutǎ sub numele de acid nicotinic sau de vitamina B3.
Citeşte mai mult...
 

tineti-sub-control-prediabetul-18429958Prediabetul se referǎ la  un nivel de zahăr ȋn sânge  mai mare decȃt ȋn mod normal, ȋnsǎ nivelul care nu este ȋncǎ suficient de mare pentru a fi clasificat drept diabet de tip 2.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 6

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP