+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Diabet si boli de nutritie

colesterol-bun-rauColesterolul este o substanță ceroasă care se găsește în grăsimile (lipidele) din sânge. Cu toate că organismul uman are nevoie de colesterol pentru a continua construirea de celule sănătoase, având valori crescute ale colesterolului poate crește riscul bolilor de inimă.

Citeşte mai mult...
 

Toxinele marine sunt substanțe chimice produse în mod natural care pot contamina anumite fructe de mare. Fructe de mare contaminate cu aceste substanțe chimice arată, miros și au un gust normal. În shimb, oamenii care le consumăse pot îmbolnăvi.

Citeşte mai mult...
 

deficienta-fierFierul este un mineral nutrițional importantă, implicat în diverse funcții corporale , inclusiv ȋn transportul de oxigen în sânge. Acest lucru este esențial în furnizarea de energie pentru rutina de zi cu zi. Un deficit de fier poate duce la obosealǎ  și la scăderea imunității.
Citeşte mai mult...
 

hipercalcemiaHipercalcemia este o afecțiune în care pacientul are prea mult calciu în sânge. Deși calciul îndeplinește funcții importante, o cantitate prea mare ȋn sȃnge poate  cauza probleme.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 6

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap