+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Bolile copilariei

 

enurezis-nocturnEnurezisul nocturn resprezintǎ urinarea involuntarǎ ȋn timpul somnului. Enurezisul  este frecvent în special la copiii mai mici de 5 ani. Chiar dacǎ problema poate neliniști pǎrinții, ȋn general, enurezisul nocturn nu este o problemǎ decȃt ȋn cazul ȋn care copilul suferǎ de o afecțiune ce are ca simptomatologie enurezisul nocturn sau dacǎ acesta se pastreazǎ pȃnǎ la vȃrste mai mari de 5,6 ani.

Citeşte mai mult...
 

oreionOreionul este cauzat de virusul urlian, care determină inflamarea glandelor salivare. Dintre bolile copilăriei, oreionul este boala cu cea mai lungă perioadă de incubaţie, putând dura până la trei săptămâni până când infecţia să se manifeste.

Citeşte mai mult...
 

1Sindromul Adams Oliver este o afecţiune rară congenitală caracterizată prin defecte ale scalpului şi ale craniului numite aplazia cutis congenitală şi ale membrelor, în special la degetele de la mâini şi picioare. În unele cazuri există şi malformaţii cardiace.

Citeşte mai mult...
 

diaree copiiDiareea se manifestă prin eliminarea prea rapidă a unor scaune de consistenţă redusă. Această boală durează în general doar câteva zile, iar diareea care durează până la două săptămâni se numeşte diaree acută.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP