+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Bolile copilariei

measles-baby-2Rujeola este o boală a copilăriei cauzată de un virus. Deși este o boală frecventă, în ziua de astăzi, poate fi prevenită printr-un vaccin. Rujeola mai este cunoscută și sub numele de pojar și, dacă nu este tratată, se poate agrava și poate duce la decesul bolnavului. 

Citeşte mai mult...
 

parvovirusInfecţia cu parvovirus B19 este una dintre bolile contagioase ale copilăriei. Aceasta mai este cunoscută și sub numele de „boala obrajilor pălmuiţi" din cauza roşeţii obrajilor. De asemenea, i se mai spune și „boala a V-a”, deoarece din punct de vedere istoric este a V-a cea mai frecventă boală a copilăriei caracterizată de erupții.

Citeşte mai mult...
 

insomnia-copiiInsomnia este o tulburare ȋn care copiii fie au probleme ȋn a  adormi, fie  se trezesc foarte des pe timp de noapte. Cauzele principale din spatele insomniei la copil și adolescent sunt foarte diferite de cauzele insomniei la adult și pot fi destul de dificil de  identificat, diagnosticat  și tratat.
Citeşte mai mult...
 

dureri-abdominale-copiiDurerile abdominale pot ascunde diferite probleme ȋnsǎ acestea nu sunt ȋntotdeuna cauzate de anumite boli,  și pot apǎrea atunci cȃnd copii trec print-o perioadǎ stresantǎ sau ȋntȃmpinǎ probleme la școalǎ. Cercetǎrile au arǎtat faptul cǎ 5% din copii au dureri abdominale cauzate de o boalǎ.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP