+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli venerice

paduchi-latiPediculoza pubiana este o boalǎ cauzatǎ de pǎduchii lați ( Phthirus pubis), o specie de insecte externe, foarte mici și care prezintǎ trei perechi de picioare. Transmiterea pǎduchilor lați are loc ȋn mod special prin contactul sexual cu persoanele care au o igienǎ precarǎ sau prin contactul fizic cu obiectele contaminate ale persoanei: prosoape, așternuturi, dar și toaletele publice.

Citeşte mai mult...
 

molluscum-contagiosum Molluscum contagiosum este o infecție a pielii care se transmite cel mai des prin contact sexual. Cu toate acestea, afecțiunea poate fi trasmisǎ și prin intermediul obiectelor personale, precum haine, prosoape sau prin simpla atingere.

Citeşte mai mult...
 

sexual actSancrul moale este o boalǎ cu transmitere sexualǎ (BTS), contagioasă, dar în același timp, tratabilǎ. Aceastǎ afecțiune apare mai frecvent ȋn Africa și ȋn Asia de Sud-Est, dar se ȋntȃlnește și ȋn Europa sau America de Nord. Boala este cauzatǎ de bacteria numitǎ Haemophilus ducreyi și se manifestǎ prin apariția, ȋn special la bǎrbați, a unor papule roșii care progreseazǎ spre ulcerații dureroase. Boala poate fi transmisǎ prin contact sexual sau prin contact direct cu pielea unei persoane care are rǎni deschise.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP