+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli venerice

faringita-gonococicaFaringita gonococicǎ este o boalǎ infecțioasǎ cu transmitere sexualǎ, ce se manifestǎ prin inflamarea amigdalelor și a faringelui. De cele mai multe ori boala nu produce simptome iar pacienții nu simt decȃt un discomfort local iar ganglionii ȋși mǎresc volumul.
Citeşte mai mult...
 

clamydiaChlamydia este o bacterie ce afectează atât bărbaţii cât şi femeile şi apare la toate grupele de vârstă, deşi este mai răspândită în rândul femeilor tinere.
Citeşte mai mult...
 

trichomonas-vaginalisInfecția cu Trichomonas vaginalis mai este cunoscutǎ sub numele de tricomoniazǎ și reprezintǎ o infecție cu transmitere sexualǎ. Boala este provocatǎ de un parazit, iar la femei acesta infecteazǎ vaginul, glandele genitale, vezica urinarǎ și uretra, iar la bǎrbați se dezvoltǎ la nivelul uretrei.

 

Citeşte mai mult...
 

granulomul-inghinal Granulomul inghinal este o boalǎ cu transmitere sexualǎ cauzatǎ de bacteria Calymmatobacterium granulomatis. Boala afectează pielea, membranele mucoase și sistemul limfatic al organelor genitale și al zonei anale. Boala se transmite prin contact sexual, în special din cauza rǎnilor deschise. Aceste leziuni sunt adesea nedureroase, motivul pentru care granulom inghinal este adesea confundat cu sifilisul.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP