+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli urologie

EpididimitaEpididimita o afecțiune caracterizată de inflamația epididimului, o structură a organului de reproducere masculin care colecteazǎ și depoziteazǎ lichidul seminal sintetizat de testicule. Inflamația epididimului poate duce la apariția durerii la nivelul scrotului, febrǎ, frisoane sau durere la urinare. Boala apare cel mai frecvent la bǎrbații cu vȃrste ȋntre19 și 35 de ani, iar cele mai multe cazuri sunt cauzate de infecțiile cu transmitere sexualǎ precum: gonoreea și chlamydia.

Citeşte mai mult...
 

pietre la rinichiLitiaza renalǎ este reprezentată de prezența unor bucǎți solide de minerale cristalizate (calculi renali), care se formezǎ la nivelul rinichilor. Dimensiunea lor variazǎ, putȃnd fi de mǎrimea unui bob de nisip sau cȃt o perlǎ.

 

Citeşte mai mult...
 

prostataProstata este o formaţiune care înconjoară baza vezicii urinare, făcând parte din aparatul reproductiv masculin. Pe măsură ce bărbatul înaintează în vârstă, prostata are tendinţa să se mărească. Când prostata se dezvoltă excesiv, aceasta va apăsa pe uretră.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP