+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli reumatice

artrita-reumatoidaProtejarea articulațiilor ȋnseamnǎ utilizarea acestora ȋntr-un mod sǎnǎtos și  protejarea ȋmpotriva deteriorǎrii. Indiferent dacǎ suferiți de artritǎ reumatoidǎ sau doar vreți sǎ ȋnvǎțați sǎ vǎ mențineți articulațiile sǎnǎtoase, urmǎtoarele sfaturi vǎ pot fi de ajutor:
Citeşte mai mult...
 

durere-cronicaÎn cele mai multe cazuri, durerea cronica începe cu un traumatism acut sau este cauzatǎ de o boală. În cazul în care durerea dureazǎ mai mult de șase luni, aceasta este consideratǎ durere cronica. Uneori , durerea cronicǎ cauzeazǎ ulterior complicații. Un sindrom de durere cronicǎ ajunge sǎ fie o combinație dintre durerea cronicǎ și complicațiile secundare care fac durerea inițială mai acutǎ.
Citeşte mai mult...
 

artrita reactivaArtrita reactivǎ se caracterizeazǎ prin apariția unor dureri articulare declanșate de  infecții ce apar în alte pǎrți ale corpului, cum ar fi cele ale organelor genitale sau ale tractului urinar. Artrita reactivǎ afecteazǎ ȋn special articulațiile genunchilor, ale gleznelor și ale picioarelor. 

Citeşte mai mult...
 

gonartrozaGonartroza este cunoscutǎ și sub numele de artroza genunchiului și se caraterizeazǎ printr-un proces degenerativ de degredare a articulației de la nivelul genunchiului. Ȋn primii 20 – 30 de ani gonartroza nu produce simptome, ȋnsǎ aceasta continuǎ sǎ se dezvolte lent, iar ȋn cazul ȋn care genunchiul este suprasolicitat pot apǎrea și spimptomele.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP