+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli Psihologice

astenie-primavaraAstenia de primǎvarǎ este o tulburare ce nu are o explicație clarǎ. Acestǎ afecteazǎ  ȋn special femeile și produce o simtomatologie specificǎ precum: oboseală, lipsǎ de concentrare, nervozitate, palpitaţii, cefalee, apatie, insomniei, depresie, stare de somnolențǎ ȋn timpul zilei și lipsa formei fizice. Chiar dacǎ motivele care duc la apariția acestei stǎri nu sunt cunoscute cu exactitate, experții au enunțat anumite cauze posibile pentru acestǎ tulburare. De obicei, astenia de primavarǎ nu necesitǎ tratament decȃt ȋn cazuri grave, fiind necesare doar realizarea unor modificǎri ȋn ceea ce privește stilul de viațǎ.

Citeşte mai mult...
 

claustrofobiaClaustrofobia este definită drept teama de spații ȋnchise. Ca orice fobie, severitatea acesteia  poate varia foarte mult, de la un pacient la altul. Unele persoane care suferǎ de claustrofobie pot experimenta doar o anxietate ușoară atunci când  sunt într-un spațiu închis, în timp ce alții pot avea anxietate severă sau un atac de panicǎ ȋn astfel de situații. Ȋn timp ce unii pacienți afirmǎ cǎ nu pot respira ȋn spațiile ȋnchise, alții experimenteazǎ palpitații sau transpirații abundente.

Citeşte mai mult...
 

agorafobia

 

Agorafobia este o tulburare în care pacientul ȋi este teamǎ de spațiile deschise, teamǎ de mulțimi și de locurile publice, dar și teamǎ de orice loc ȋn care nu se simte ȋn siguranțǎ. Persoana care suferǎ de agorafobie va evita locurile publice tocmai din cauza faptul ca aceste locuri ȋi pot provoca un atac de panicǎ. Temerile pot fi atât de copleșitoare încât pacientul poate sǎ nu pǎrǎseascǎ locuința o perioadǎ lungǎ de timp.

 

Citeşte mai mult...
 

anxietateAnxietatea este o parte normală a vieţii, ȋnsă pentru unele persoane, anxietatea este o problemă persistentă, care interfereazǎ cu activitǎțile de zi cu zi. Acest tip de anxietate poate perturba relaţiile şi plăcerea de a trăi şi în timp poate duce la probleme de sănătate mai grave.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 6 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP