+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli Psihologice

ce-sunt-fobiileO fobie este o teamă excesivă, cauzată de un obiect sau de o situaţie. Spre deosebire de anxietate, care afectează pe majoritatea oamenilor doar o anumită perioadă de timp, fobia este de lungă durată  şi provoacă reacţii intense fizice şi psihologice, care pot afecta capacitatea pacientului de a se purta normal, la locul de muncă sau în mediile sociale.
Citeşte mai mult...
 

 

abordare-psihologica-pacientO relație bunǎ de comunicare ȋntre medic și pacientul sǎu nu numai cǎ apropie specialistul de pacient, dar rezultatele se vǎd și ȋn tratamentul bolii de care suferǎ cel din urmǎ.

Citeşte mai mult...
 

depresiaDepresia este o boală psihică care provoacă un sentiment persistent de tristeţe precum şi pierderea interesului în derularea oricărei activităţi.
Citeşte mai mult...
 

tulburare-mancat-compulsivaTulburarea de mȃncat compulsiv se referǎ la obiceiul unei persoane de a mȃnca din alte motive decât foamea. Acesta poate mânca pentru că este trist, deprimat, stresat, singur sau poate utiliza mȃncarea drept recompensǎ. Consumul unor alimente ȋn astfel de situații aduce o senzație de liniștite ce poate distrage atenția pacientului de la ceea ce ȋl deranjează cu adevǎrat.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP