+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli Psihologice

stresulStresul este o reacție psihologică și fizică normală la stilul de viațǎ modern, tot mai dezvoltat. Cȃnd creierul percepe o amenințare, semnalele se transmit corpului pentru ca acesta sǎ elibereze o explozie de hormoni, cu scopul de a alimenta capacitatea organismului de a rǎspunde la stres.
Citeşte mai mult...
 

dislexiaDislexia nu este o boalǎ, ci mai degrabǎ este o tulburare de învățare caracterizată prin apariția dificultăților la citire. Dislexia este o dizabilitate de ȋnvǎțare frecventǎ la copil și apare la copiii cu vedere și inteligențǎ normalǎ. Uneori, dislexia este nediagnosticată timp de ani de zile și nu este recunoscutǎ pȃnǎ la vȃrsta adultă.
Citeşte mai mult...
 

arahnofobiaArahnofobia este o fobie specificǎ, deși termenul se referă, de asemenea, la frica de scorpioni, căpușe sau alte insecte. Cu toate acestea,  majoritatea persoanelor care suferǎ de aceastǎ fobie nu suportǎ sǎ fie ȋn preajma pǎianjenilor.
Citeşte mai mult...
 

neurastenieNeurastenia este o afecțiune ce se caracterizeazǎ prin oboseală generală, iritabilitate, lipsǎ de concentrare, anxietate și  ipohondrie. Termenul a fost introdus în psihiatrie în anul 1869 de către G. M. Beard, un neurolog american. Neurastenia produce un spectru larg de simptome, inclusiv senzația  de amorțealǎ ȋn anumite pǎrți ale corpului, obosealǎ cronicǎ, anxietate sau leșin.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP