+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli Psihologice

egosano-logo1“Să pleci şi să renunţi la bărbatul abuzator!” Acesta este răspunsul pe care multe femei îl dau atunci când află povestea dureroasă a unei femei abuzate de partenerul ei.
Citeşte mai mult...
 

fobia-socialaO fobie este definitǎ drept o teamă excesivă, cauzată de un obiect sau de o situaţie. Spre deosebire de anxietate, fobia este o problemǎ de lungă durată  şi provoacă reacţii intense atȃt fizice cȃt şi psihologice, care pot afecta capacitatea pacientului de a se purta normal.
Citeşte mai mult...
 

anxietate-separare-copilAnxietatea de separare este o etapă emoțională normală a dezvoltǎrii, care începe atunci când copiii încep să înțeleagă că oamenii pot fi ȋn aceeași ȋncapere cu ei chiar dacǎ nu mai au contact vizual cu ei.
Citeşte mai mult...
 

astenie-toamnaTristețea care apare o datǎ cu zilele reci de toamna poate fi mai mult decât o stare de spirit trecǎtoare. Ȋn unele cazuri, pe măsură ce zilele devin mai scurte, sistemul imunitar pare să-și piardă din putere, iar pacinții sǎ experimenteze simptome precum: oboseală, lipsǎ de concentrare, nervozitate, palpitaţii, cefalee, apatie, insomnie, depresie, stare de somnolențǎ ȋn timpul zilei și lipsa formei fizice.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP