+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli Psihologice

comportament-pasiv-agresivComportamentul agresiv pasiv provine de la incapacitatea persoanei de a-și exprima furia într-un mod sănătos. Sentimentele pot fi atât de reprimate încât persoana poate sǎ nu realizeze cǎ este supǎratǎ.  Comportamentul pasiv-agresiv nu este caracterizat oficial drept o tulburare de personalitate, ȋn schimb este un tip de comportament pe care specialiștii ȋl studiazǎ.
Citeşte mai mult...
 

teama-esecEșecul este o experințǎ care provoacă multe sentimente, cum ar fi dezamăgire, furie, frustrare, tristețe, regret  și confuzie. Oamenii care au o teamă de eșec sunt motivați sǎ evite orice acțiuni ce s-ar putea ȋncheia cu un eșec  deoarece  nu pot gestiona emoțiile care rezultǎ ȋn urma unui eșec: de dezamăgire, furie, frustrare sau chiar rușine.
Citeşte mai mult...
 

dependenta-alcoolAlcoolismul este cea mai severǎ formǎ de dependențǎ atunci cȃnd vine vorba de alcool. Nu există un număr absolut de bǎuturi pe zi sau  o cantitate de alcool care definește alcoolismul, ȋnsǎ experții au definit o limită peste care riscurile consumului de alcool cresc în mod semnificativ.
Citeşte mai mult...
 

tulburari-invatare-copilTulburările de învățare definesc o vastǎ paletǎ de afecțiuni. Acestea nu sunt provocate, de obicei,   de o problemă de inteligență sau motivație. Copii cu dizabilități de învățare nu sunt leneși sau proști iar nivelul lor de inteligențǎ este asemǎnǎtor cu cel al oricarui copil.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP