+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli Psihologice

panicAtacul de panică este caracterizat de un episod intens de frică care declanșează reacţii psihice severe atunci când nu există niciun pericol sau o cauză aparentă. Atacurile de panic sunt foarte stresante. Atunci când au loc, persoană își poate pierde controlul, poate face un atac de cord sau poate chiar deceda.

Citeşte mai mult...
 

ADHDADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) este o tulburare psihiatrică, de neuro-dezvoltare, întâlnită cel mai frecevent la copii și se caracterizează prin comportament impulsiv, hiperactivitate și probleme de atenție. De cele mai multe ori, ADHD continuă să se manifeste și la o vârstă adultă. 

Citeşte mai mult...
 

sindromul-cuibului-parasitSindromul cuibului pǎrǎsit se referă la sentimente de depresie, tristețe  sau durere pe care pǎrinții le experimenteazǎ atunci cȃnd copiii pǎrǎsesc casa pǎrinteascǎ. Acest sindrom apare ȋn special  atunci când copiii merg la facultate sau se căsătoreasc. Femeile au mai multe șanse sǎ fie afectate de acest sindrom decȃt bǎrbații.
Citeşte mai mult...
 

cosmarulCoșmarul reprezintǎ  o ȋntrerupere a somnului, caracterizat printr-un continut psihologic infricosator. Coșmarurile provoacǎ un sentiment de pericol fizic iminent,  fiind deosebit de frecvente ȋn copilaria timpurie și implicǎ activarea unei parți a creierului care mediază emoție negativă.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP