+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli psihiatrice

depresie-copilDespresia este o boalǎ ce nu afecteazǎ numai adulții, ci și copiii și adolescenții. Aproximativ 5% din copii și adolescenți suferǎ de depresie la un moment dat. Copiii care suferǎ de depresie prezintǎ probleme de învățare și de comportament, dar pot prezenta și tulburǎri de anxietate. Mai mult, comportamentul copiilor și al adolescenților depresivi poate sǎ fie diferit de cel al adulților deprimați.

Citeşte mai mult...
 

bipolar disorderTulburarea bipolară mai este cunoscută şi sub numele de tulburarea maniaco-depresivă. Aceasta este asociată cu modificări ale dispoziţiei, care variază de la depresie până la episoade maniace. Pacientul experimentează stări precum depresia, moment în care se simte trist sau fără speranţă şi îşi pierde interesul pentru majoritatea activităţilor. Când starea se schimbă spre un episod maniac, pacientul se simte euforic şi plin de energie.

Citeşte mai mult...
 

anxietateAnxietatea este o parte normală a vieţii, ȋnsă pentru unele persoane, anxietatea este o problemă persistentă, care interfereazǎ cu activitǎțile de zi cu zi. Acest tip de anxietate poate perturba relaţiile şi plăcerea de a trăi şi în timp poate duce la probleme de sănătate mai grave.

Citeşte mai mult...
 

schizofrenieSchizofrenia este o boala mintală cronică și severă care face parte din categoria psihozelor endogene. Psihoza este caracterizată prin fragmentarea persoanlității și pierderea contactului vital cu realitatea.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP