+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli psihiatrice

ciclotimiaCiclotimia este o formǎ ușoarǎ de tulburare bipolarǎ care implică modificări ale dispoziției, de la depresie ușoarǎ pȃnǎ la manie ușoarǎ. Este posibil ca boala sǎ ramȃnǎ nediagnosticatǎ iar acest lucru se ȋntȃmpla  pentru cǎ unele persoane nu sunt constiente de aceastǎ problemǎ iar prin urmare nu apeleazǎ la medic.
Citeşte mai mult...
 

episod-hipomaniacalUn episod hipomaniacal nu este o tulburare în sine, ci mai degrabă este  un simptom al unei boli. Episoadele hipomaniacale au aceleași simptome ca și episoadele maniacale, ȋntre cele doua fiind doar mici diferențe care țin de: starea de spirit a pacientului , de obicei, nu este suficient de severǎ pentru a provoca probleme  de socializare, și nu există niciodată nicio caracteristicǎ psihoticǎ prezentǎ într-un episod hipomaniacal.
Citeşte mai mult...
 

isteriaIsteria poate fi descrisǎ drept  un tip de psihonevrozǎ ce provoacǎ excitabilitate emoționalǎ , cum ar fi frica sau panicǎ, tulburări senzoriale, motorii și psihice. Isteria este o tulburare mentalǎ care rezultă din anxietate intensǎ. Aceasta este caracterizatǎ de o lipsă de control asupra actelor și asupra emoțiilor, fiind adesea rezultatul unor conflicte reprimate în interior.
Citeşte mai mult...
 

mers-in-somnSomnambulismul sau mersul în somn este o tulburare de comportament ce apare în timpul somnului profund. Individul se va ridica din pat, fiind pațial treaz și va începe să meargă sau să facă alte activități. Tulburarea este mult mai frecventǎ la copii decât la adulți și este mai probabil să apară în cazul în care o persoană este privată de somn. De obicei, pacientul nu ȋși amintește de episodul de somnambulism iar aceasta poate dura ȋntre 5 - 20 de minute.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP