+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli psihiatrice

depression 01Depresia este o tulburare de dispoziţie care provoacă o senzație persistentă de tristețe și pierderea interesului față de viață. Această boală afectează modul în care te simţi, te comporți, gândești si poate duce la o varietate de probleme emoţionale si fizice. Este posibil ca persoanele afectate să aibă probleme în a desfășura activitățile normale de zi cu zi și să le dea senzația că viața nu merită trăită.

Citeşte mai mult...
 

cleptomaniaCleptomania este o dereglare comportamentală care se manifestă prin eșecul de ați controla impulsul de a fura lucruri de care nu ai nevoie sau care au o valoare materială nesemnificativă. Aceasta este o tulburare psihică serioasă care, dacă nu este ținută sub control, poate produce multă suferință la nivel emoțional celui care suferă de această afecțiune, dar și celor dragi.

Citeşte mai mult...
 

large 294919679Sindromul Peter Pan este o afecțiune adusă în prim-plan de de psihologul Dan Kiley. Boala se referă la adulții care se comportă  niște copii sau adolescenți și care se dovedesc incapabili să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor și refuză să se comporte conform vârstei biologice. Persoane afectate au un nivel de inteligență peste medie.

Citeşte mai mult...
 

distimiaDistimia se definește drept o depresie ușoarǎ, iar aceasta vine cu mai puține simptome mentale și fizice decȃt ȋn cazul tulburǎrii depresive.  Boala apare, de obicei, la vȃrsta adultǎ  iar aceasta poate dura ani de zile sau chiar zeci de ani. Debutul mai târziu al bolii este, de obicei, asociat cu perioada de doliu sau de stres.  Femeile sunt de douǎ ori mai expuse la aceastǎ afecțiune  decȃt bǎrbații.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP