+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ortopedice

dureri de_spateCei mai mulți oameni au avut, cel puțin o datǎ ȋn viața, dureri de spate. Aceste dureri pot avea diferite origini: musculare, osoase, nervoase sau articulare. Ȋnsa existǎ diferite măsuri pentru a preveni sau pentru a reduce episoadele dureroase. Chirurgia este rareori necesară pentru a trata durerile de spate.

Citeşte mai mult...
 

fractura osDisplazia fibroasǎ este o afecțiune care perturbǎ formarea oaselor. Osul capǎtǎ caracteristici anormale și o slabǎ rezistențǎ, ceea ce predispune pacientul la fracturǎri repetate ale oaselor.

Citeşte mai mult...
 

osteoporoza sectiune_osOsteoporoza este o boala sistemică a scheletului care produce fragilitate osoasă și care poate duce în timp la fracturi provocate chiar și de traumatisme minore. Termenul provine din latină și înseamnă os poros. Prin os poros înțelegem, atât depunerea de os, cât și pierderea de os, numai că în cazul osteoporozei avem de-a face cu o pierdere mai mare de cantitate osoasă.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP