+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ortopedice

ruptura-tendonul-ahileTendonul lui Achile este situat ȋn partea din spate a gleznei, iar acesta conecteazǎ mușchii gambei cu osul cǎlcȃiului. Ruptura tendonului lui Achile apare cel mai frecvent la sportivi sau ȋn cazul persoanelor cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani care realizeazǎ exerciții fizice ȋn mod regulat.

 

Citeşte mai mult...
 

 

luxatia-cotuluiLuxatia cotului, tratarea si operarea acestuia.


 

Citeşte mai mult...
 

fracturaFractura reprezintă o rupere a unui os sau a unui cartilagiu tare. Fracturile apar mai frecvent la adulții tineri, dar și la populația mai în vârstă deoarece, ȋn cazul acestora, oasele devin mai fragile. O fracturǎ închisă apare atunci cȃnd ruperea osului se petrece ȋn interiorul piciorului iar osul nu strǎpunge pielea, în timp ce ȋn cazul fracturilor deschise are loc reversul. Fracturile deschise sunt mult mai dificil de tratat și au un risc mult mai mare de infecție.

Citeşte mai mult...
 

GutaGuta este considerată o boală cronică şi progresivă, rezultată a unui exces de acid uric în organism. Excesul de acid uric duce la formarea de cristale mici de uraţi care se depozitează în ţesuturile organismului, în special în articulaţii. Atunci când aceste cristale se formează în articulaţii, provoacă atacuri recurente de inflamaţie (artrită).

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP