+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ORL

otosclerozaEste o afecţiune ORL ce constă într-o creştere osoasă anormală în jurul scǎriței - oscior al urechii medii, ceea ce face ca modul ȋn care se realizeazǎ transmiterea sunetului către urechea internă sǎ fie afectat. 
Citeşte mai mult...
 

epiglotita Epiglotita apare ca urmare a inflamației epiglotei, cartilajul situat ȋn spatele limbii, care acoperǎ deschiderea laringelui la ȋnghițire. Cum epiglota este localizatǎ ȋntr-un loc crucial pentru o respirație corectă, în cazul în care acest cartilaj se inflameazǎ poate provoca dificultăți grave de respirație. Epiglotita reprezintǎ o urgențǎ medicalǎ, care netratatǎ poate duce la decesul pacientului.

Citeşte mai mult...
 

amigdalitaCele mai multe cazuri de amigdalită sunt cauzate de infecţia cu un virus sau cu o bacterie, iar afecţiunea se recunoaşte prin inflamarea amigdalelor.

 

Citeşte mai mult...
 

laringitaLaringita este termenul medical pentru inflamaţia şi umflarea laringelui, iar cele mai frecvente cauze ale acestei boli sunt virușii, infecțiile sau suprasolicitarea vocii.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP