+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli oncologice

retinoblastomaRetinoblastomul este cancerul care apare la nivelul ţesutului retinian. Boala afectează cel mai frecvent copiii sub cinci ani, dar poate apărea şi la adulţi, însă mult mai rar. Retina trimite semnale prin intermediul nervului optic la creier, iar aceste semnale sunt interpretate ca imagini.
Citeşte mai mult...
 

 

cancer-ososAtunci când celulele din interiorul unui os ȋncep sǎ se modifice și sǎ se ȋnmulțeascǎ  necontrolat, apare cancerul osos. Cancerul osos primar este cel care începe de la nivelul unui os, de obicei de la nivelul oaselor lungi. Cancer osos primar nu este la fel de comun ca și cancerul osos secundar, care apare ca urmare a metastazelor cancerului de sȃn, pulmonar sau de prostatǎ.

 

Citeşte mai mult...
 

cancer oralIgiena cavităţii bucale este importatntă nu doar pentru un zâmbet strălucitor sau o respiraţie proaspătă, ci şi pentru că astfel ne putem feri de una dintre cele mai de temut forme de cancer, cancerul cavităţii orale. Acesta apare în special la nivelul buzelor şi a limbii şi se manifestă sub forma unei mici ulceraţii nedureroase sau sub forma unui nodul în grosimea buzei.

 

Citeşte mai mult...
 

cancer pulmonarCancerul pulmonar reprezintă o formă de tumoră malignă care se manifestă prin dezvoltarea unor celule anormale în interiorul plămânilor. Aceste celule se grupează sub forma unui ciorchine și formează tumora.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP