+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli oncologice

neuroblastomNeuroblastomul este un tip de cancer care se dezvoltă ȋn celulele nervoase din mai multe zone ale corpului. Neuroblastomul apare cel mai frecvent la nivelul glandelor suprarenale, care au origini similare cu celulele nervoase și sunt poziționate deasupra rinichilor.
Citeşte mai mult...
 

cancer-ficatCancerul de ficat este cancerul care se formează în celulele ficatului. Acest tip de cancer apare mai des la persoanele trecute de vârsta de 50 de ani, iar bărbaţii prezintă un risc de două ori mai mare decât femeile de a dezvolta această boala.
Citeşte mai mult...
 

limfom-non-hodgkinLimfomul non-Hodgkin este un tip de cancer care apare la nivelul sistemul limfatic. În cazul acestui tip de limfom, tumorile se dezvoltǎ din limfocite, un tip de celule albe ale sângelui. Limfomul non-Hodgkin este mai frecvent decât  limfomul Hodgkin, boala avȃnd  aproximativ 20 de subtipuri.
Citeşte mai mult...
 

Limfom-HodkinLimfomul Hodgkin este un cancer al sistemului limfatic, care a fost descris pentru prima dată în anul 1832 de către Thomas Hodgkin.  În limfomul Hodgkin, celulele din sistemul limfatic cresc anormal iar pe măsură ce se răspândesc compromit capacitatea organismului de a lupta împotriva infecţiilor.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP