+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli nou-nascuti

platfusPlatfusul este o afecțiune ȋn care arcada longitudinala a piciorului nu este dezvoltatǎ. Acestǎ arcadǎ longitudinalǎ a tǎlpii se dezvoltǎ ȋn copilǎrie, ȋn jurul vȃrstei de 2-3 ani, motiv pentru care este normal ca copiii mici sǎ aibǎ platfus. De asemenea, platfusul se poate dezvolta și ca urmare a unui traumatism.
Citeşte mai mult...
 

acnee-neonatalaAcneea neonatalǎ arată similar cu acneea ce apare la adolescenți. Aceasta apare, de obicei, pe obraji și, uneori, pe frunte, bărbie, și chiar pe spate. Ea poate deveni mult mai pronunțatǎ atunci cȃnd copilul este agitat sau atunci cȃnd pentru spǎlarea lui s-a folosit o loțiune mai durǎ.
Citeşte mai mult...
 

fibroza-chisticaFibroza chistică este o boală ereditară a glandelor secretoare care produc mucusul şi sudoarea.Boala este transmisă de la pǎrinţi la copii prin intermediul genelor, însă  există cazuri în care copii primesc genele mutante  fără ca aceştia să sufere de această boalǎ.  
Citeşte mai mult...
 

atrezia-biliaraAtrezia biliarǎ este o boalǎ rarǎ a canalelor biliare care apare la sugari. De obicei, simptomele bolii se dezvoltǎ dupǎ aproximativ două până la opt săptămâni după naștere.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP