+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli nou-nascuti

rahitismul la copiiRahitismul sau lipsa vitaminei D este o boală ce afectează, în special, bebelușii și se datorează unui deficit de vitamina D, care afectează procesul de creștere și dezvoltare normală a oaselor.

Citeşte mai mult...
 

spina bifida 1Spina bifida face parte dintr-un grup de malformații congenitale numite defecte de tub neural. Tubul neural este structura embrionară care se dezvoltă  în creierul și măduva spinării a copilului dar  și țesuturile care le înconjoară.

Citeşte mai mult...
 

tulburari-in-spectrul-alcoolismului-fetalTulburările în spectrul alcoolismului fetal sunt un grup de condiții care pot apărea în cazul unei persoane a cărei mamă a băut alcool în timpul sarcinii. Aceste efecte pot include probleme fizice și probleme de comportament și de învățare. De multe ori, o persoană cu un tulburările în spectrul alcoolismului fetal are un amestec de aceste probleme.

Citeşte mai mult...
 

pierderea-auzului-la-copiiPierderea auzului poate afecta capacitatea unui copil de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, sociale, și limbajul. Cu cât primesc tratament mai devreme copiii care suferă de pierderea auzului, cu atât există șanse mai mari ca acesta să se vindece complet. Din acest motiv, părinții care își suspectează copii de probleme de auz trebuie să-i ducă imediat la doctor. 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap