+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli neurologice

confabulatiaConfabulația este o tulburare de memorie care poate să apară la pacienții care au suferit leziuni atât ale creierului dar și ale lobilor frontali. Confabulația este definitǎ drept producția spontană de amintiri false: fie amintiri ale evenimentelor care nu au avut loc, sau amintiri ale unor evenimente reale ȋn cadrul cǎrora timpul nu mai este exact. Aceste amintiri pot fi elaborate și detaliate.
Citeşte mai mult...
 

ticuriUn tic este o mișcare bruscă necontrolatǎ sau un sunet anormal pe care o persoanǎ ȋl experimtenteazǎ. Ticurile sunt mai frecvente la copii iar acestea pot dura mai puțin de un an. 
Citeşte mai mult...
 

sindrom-touretteSindromul Tourette este o tulburare neurologicǎ ce apare ȋn copilǎrie. Aceasta implică mișcări repetitive neobișnuite sau divulgarea de cuvinte jignitoare ȋn mod neintenționt.
Citeşte mai mult...
 

amnezieAmnezia se referă la pierderea de amintiri, informații și a unor experiențe acumulate. Amnezia este diferitǎ de ceea ce se prezintǎ ȋn filme, mai ales cǎ, în viața reală, nu se produce o pierdere a identitǎții de sine.  Persoanele cu amnezie, sunt lucide și știu cine sunt, dar pot avea probleme de învățare sau probleme ȋn ceea ce privește formarea de noi amintiri.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP