+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli neurologice

shakeSindromul bebeluşului scuturat (SBS) este o afecţiune cerebrală gravă care apare atunci când un adult scutură violent un bebeluş sau un copil mic. 

Acest sindrom distruge celulele din creierul copilului și împiedică creierul să fie oxigenat. Sindromul este o formă de abuz a copiilor care poate duce la leziuni severe sau chiar decesul bebelușului.

Citeşte mai mult...
 

FAAtaxia este o afecțiune neurologică care îl face pe individ incapabil să coordoneze mişcările musculare. Ataxia poate afecta mișcările corpului, vorbirea, mișcările ochilor și abilitatea de înghiți.

Citeşte mai mult...
 

sindromul-oboselii-acuteSindromul oboselii cronice este o tulburare devastatoare și complexă. Persoanele cu această afecțiune au o oboseală copleșitoare și o serie de alte simptome care nu sunt îmbunătățite prin repaus la pat și care se pot înrăutății după activitatea fizică sau efortul mental.

Citeşte mai mult...
 

sindrom-compresie-nervoasaNervii sunt formațiuni ce se extind ȋn numeroase pǎrți ale organismului și au ca rol trimiterea de mesaje importante în tot corpul. Prin compresia unui nerv, organismul dumneavoastră poate trimite semnale de avertizare, cum ar fi durere.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP