+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli infectioase

toxoplasmozaUn parazit unicelular numit Toxoplasma gondii cauzează boala cunoscută sub numele de toxoplasmoză. În timp ce parazitul se găsește în întreaga lume, inclusiv în România.

Citeşte mai mult...
 

paduchi-de-corpPediculoza de corp este cauzată de păduchii de corp care sunt insecte parazite ce trăiesc pe haine și lenjeria de pat folosită de către persoane infestate. Păduchii își depun frecvent ouăle pe sau în apropierea cusăturilor de îmbrăcăminte. Paduchii sunt organisme care trebuie să se hrănească cu sânge și, de obicei, se deplasează numai pe piele pentru a se hrăni.

Citeşte mai mult...
 

meningita-viralaMeningita virală este de multe ori mai puțin severă decât meningita bacteriană și de obicei dispare fără tratament specific. Dar meningita virală poate fi severă sau fatală în funcție de virusul care cauzează infecția, vârsta persoanei sau dacă pacientul are un sistem imunitar slăbit. 

Citeşte mai mult...
 

Aspergiloza 1Aspergiloza este o infecție cauzată de o ciupercă numită Aspergillus. Există mai multe tipuri de aspergiloză. Un tip de aspergiloză este aspergiloza invazivă, o boala care afectează de obicei persoanele cu un sistem imunitar slăbit. În acest caz, ciuperca invadează și afectează țesuturile din organism. Aspergiloza invazivă atacă cel mai frecvent plămânii, dar Aspergillus se poate răspândi în tot corpul și poate provoca infecții în alte organe.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 9 din 15

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP