+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli infectioase

bellspalsy symptomsParalizia Bell este paralizia unilaterală de nerv facial periferic, care cauzează slăbiciunea bruscă a muşchilor feței. 

Paralizia Belle este de asemenea cunoscută sub numele de paralizie facială și poate apărea la orice vârstă. Cauza exactă a afecțiunii este necunoscută, dar se crede că este rezultatul inflamaţiei nervului care controlează mușchii pe o parte a feței. Aceasta poate fi o reacție care are loc după o infecție virală.

Citeşte mai mult...
 

shigella spp 300pxInfecție cu shigella este o colită inflamatorie infecţioasă acută cauzată de o familie de bacterii cunoscută sub numele shigella. Principalul semn al infecției cu shigella este diareea, care de multe ori este sângeroasă.

Citeşte mai mult...
 

non bullous impetigo 427x240 webImpetigo este o boală de piele infecțioasă și contagioasă care se manifestă prin apariția unor vezicule roşii. Aceste vezicule se pot sparge și pot supura. Boala afectează în principal bebelușii și copii; veziculele apar în jurul nasului și a gurii. 

Citeşte mai mult...
 

Reyes syndromeSindromul Reye este o boală gravă care cauzează inflamații în ficat și creier. În principal, sunt afectați copiii și adolescenții care se recuperează după banala gripă sau vărsat de vânt.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 15

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap